DOVOLENKA S DEŤMI V PRÍRODE: TIPY NA LETNÚ DOVOLENKU V HORÁCH - Zrub Martinky DOVOLENKA S DEŤMI V PRÍRODE: TIPY NA LETNÚ DOVOLENKU V HORÁCH - Zrub Martinky

TIPY NA LETNÚ DOVOLENKU V HORÁCH

U nás sa nebudete nudiť ani týždeň 🙂 Odporúčame pár tipov na aktivity u nás:

1. Zorganizujte si s priateľmi alebo rodinou spoločnú opekačku. Pravú, v prírode s otvoreným ohňom. Môžete popri tom poučiť deti o zakladaní ohňa v lese a starostlivosti oň. Bude to chutné, náučné a strávite krásny čas v prírode s priateľmi. 

2. Podobnou zaujímavou akciou by mohlo byť grilovanie

3. Aby sa stále len nejedlo, vyberte sa na túru. Stačí pevná obuv, niečo na občerstvenie a dobrá nálada. Bonusom budú posteľ hľadajúce deti, ktoré zaspia skôr ako stihnete navrhnúť ďalšiu túru. 

4. Spravte si „poznávačku” v prírode. Pripravte si zoznam rastlín a živočíchov (hmyz, vtáky a drobné živočíchy). Úlohou bude ich nájsť v čo najkratšom čase. Opäť je to poučná aktivita a kvalitne strávený čas v prírode s rodinou.

5. Fotografický deň môže byť pre vaše dieťa ďalším nezabudnuteľným dňom. Vyberte sa niekde do lesa a nechajte svoju ratolesť zachytávať svet jej pohľadom. Nasnímané obrázky jej môžete dať vytlačiť a založiť ich do albumu. Bude na seba pyšná a zdokonalí sa v používaní techniky.

6. Aby sme neboli len kreatívni môžete si zájsť na obľúbený TIP na výstup FERRATOU HZS na Martinských holiach.

7. Ak by sa Vám nechcelo ísť dolu pešo môžete ísť na terénnych kolobežkách čo určite považujeme za skvelý adrenalínový zážitok pre celú rodinu.

8. Nie je problém požičať si aj elektrobicykle a prejsť si okolie na biku a rýchlejšie ako na peši a ešte toho aj viac uvidíte.

9. U nás môžete využiť aj skvelý wellness alebo len tak oddychovať pri ohníku v peci.

10. Vonkajšie ihrisko pre deti je novým lákadlom z ktorého určite nebudú chcieť tak rýchlo odísť  a možno nebudete né aktivity ani potrebovať a vychutnáte si posedenie s pohárom vínka v ruke na našej novej teraske s výhľadom na terasu.