Náš nový MERCH sadne každému ;) - Zrub Martinky Náš nový MERCH sadne každému ;) - Zrub Martinky

Náš nový MERCH

Hľadáte originálne darčeky z Vašej dovolenky či výletu, ktoré potešia Vášho člena rodiny a sú aj praktické?

Dlho sme rozmýšľali… čo by to mohlo byť… AAAAAAAA!!! Myslím že sme na to aj prišli. Poďte s nami hádať: Čo potrebuje každý na horách keď mu je zima? Hm? No predsa poriadnu čapicu!!!

Pripravili sme pre Vás náš vlastný MERCH zameraný na naše špeciálne ale hlavne limitované kúsky ktoré inde nenájdete. Nekopíruje ale tvoríme a vymýšľame pričom inšpiráciou ste pre nás veľmi často práve vy, naši hostia. Postupne budeme stále tvoriť niečo nové aby Vás to neomrzelo a dúfame že budete s našimi návrhmi a naším výberom spokojní.

Ako prvý produkt sme si zvolili poriadnu nadupanú čapicu ktorú budete tento rok na horách určite potrebovať J Dali sme si záležať a hľadali sme hlavne kvalitný materiál a potom sme sa zamerali na farbu a nakoniec už len doladiť detaily a tadaaaa.

Naše čiapky a čelenky sú na svete a my sa z toho nesmierne tešíme J Dúfam že sa Vám budú naše čapice a čelenky páčiť a že nás označíte kdekoľvek v nich budete ale hlavne že si na náš ZRUB MARTINKY radi spomeniete !

Vieme, že osobné darčeky majú svoje čaro a preto sme sa rozhodli pre čapicu s vlastným logom aby ste si na nás vždy radi spomenuli.

Náš nový MERCH sadne každému

Čapica uni modrá/čierna  27 €

Čelenka uni modrá/čierna 20 €

Objednávky prijímame e mailom na . Čiapku môžete darovať aj Vašim blízkym spolu s darčekovým poukazom na pobyt u nás 🙂